tiistai 4. toukokuuta 2010

KEVÄT TULEE VAIKKA RÄNTÄÄ SATAA!!!

Aamu meni kukkia kiireellä siirtäessä lumi/räntäsateelta! Huh, en muista koska toukokuussa olisi ollut moinen ilma!
No, taimet kasvavat ja silakat uivat hyvin verkkoihin, lauantaina on Storörenissä, Sipoossa, aamulla kalastajat paikalla, ostaa voi kaikkea meren anninta mikä on tarttunut verkkoon, viimeistään klo 07.00. Itse haen ainakin silakat ja laitan ne savustuspönttöön.

Kivipuutarhanteko parvekkeelle on vielä hakusessa, viime yön siirtelin kiviä sinne ja tänne, mutta lopputulos ei ole vieläkään mieleinen. Onneksi ensi viikonloppuna perheessä juhlat ja vieraat voivat antaa hyviä ehdotuksia. Vaikka kuinka olisimme alamme ammattilaisia, on ehkä hyvä kuunnella myös muita, silloin lopputulos on paras!

Puutarhurin osa on nyt vaan odottamista, pieniä versoja joista toivottavasti kasvaa teille kaikille hyvää... Tänään tosin lumi/räntä on taas asettetanut pienet luontaiset ongelmat eteen, mutta mehän emme niistä hätkähdä. Tänä vuonna on loistokesä - onhan!

Puutarhasta kirjoihin... nyt on taas se aika kun laitamme postia Nicen kirjastoon suomalaiselle osastolle kirjalähetystä, eli kaikki jotka haluavat ilahduttaa suomalaisia kanssatyyppejämme kirjoillanne, siivotkaa "romunne" pois hyllyistä ja laittakaa pinoon. Me haemme ja toimitamme ne paikallisen kirjaston "Suomiosastolle". Olemme tehneet yhteistyötä nyt kolmatta vuotta, eli kaikki kirjallisuus on tervetullutta, koulukirjoista dekkarien kautta huippu älykkäisiin kirjallisuustieteiden klassikoihin! Yhteys minuun - noudamme ja hoidamme perille, ei maksa mitään. Parasta on se oivallus kun menet Nicessä kirjastoon ja lainaat oman kirjasi..;o)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tänä vuonna tulee aivan fantastinen kesä :) Tuo Sipoon silakkashoppailu kuullostaa kyllä ihanan eksoottiselta. Toivottavasti saatte hankittua hyvän saaliin sieltä :)