keskiviikko 19. toukokuuta 2010

SALVIAA JA RISTIKONTEKOA

Aurinko!

Kyllä on mukavaa - vaikkakin naapureiden kannalta varmaan haasteellista, meillä alkaa aamut jo ennen kuutta! Höger ei malta olla enää paikoillaan ja kärkkyy lintujen sekä ampiaisten!! perään heti aamutuimaan. Minä kun kehuin että omaan koiran joka arvostaa aamu-unia. No nyt nukkuu onnellisena ja arvatkaa missä...Sängylläni ja muka niin sikeässä unessa, että ei ajatustakaan lähteä pois. Eli "Battle Of Sänky" on käynnistynyt. Painoeroa meillä on enää 6 kiloa (minun plussakseni, täten julkisesti kerrottakoon;o)

Olin ajatellut laittaa tänään tänne ohjeen helposta ja herkullisesta salvia-sitruunapastasta ja ilokseni huomasin, että Maikkarin aamussa, ruokaosiossa myös käsiteltiin salviaa..Yhteensattuma, mutta ei anneta sen haitata.

Eli tällaisena hellepäivänä kun kiireellä pitää päästä multahommiin tai rannalle, sekä töihin ja kouluun salviapasta on nopea "fastfood".

Keitä pasta, sillä aikaa freesaa pannulla salvian lehtiä ja valkosipulia voi/öljyseoksessa. Valuta pasta, sekoita salviaan ja raasta päälle sitruunan kuorta, parmesaania, pippuria ja hyppysellinen chilisuolaa tai tavallista maun mukaan. Voilé!

Ristikko ei muuten tarkoita sanaristikkoa vaan sitä seinämää, mitä vasten kasvit kasvavat... En vielä myönnä etteikö akkuporakone pysy käsissäni, mutta tekele on aika onnettoman näköinen. Nyt hanskat käteen ja yksi yritys vielä, sitten odottelen innokkaita nikkari-ihmisiä apuun!

Samoin  olen opetellut pistokkaiden juurruttamista kasveista, eli seuraavan viikon tuotokset ovat erityisen mielenkiintoisia... Joku on joskus maininnut, että liika innostus ei ole hyväksi, mutta minusta on hauskaa kun voi huomata että joka päivä oppii jotain uutta - oli se tapa sitten helppo tai vähän vaikeampi!!

Kuvia luvassa - jos ovat julkaisukelposia!!

Eikä tarvittu sänkytaistelua - 50 kiloinen sylikoirani päätti majoittua kirsu kaulaani vasten parveketuoliin, syliini, läppärin päälle ja mitä ilmeiseimmin odottaa putoavia paahtarinpaloja, suklaakahvia sille en anna!

Ei kommentteja: