tiistai 13. huhtikuuta 2010

KEVÄTHERKKUJA ODOTELLESSA!!

Hei kaikille!

Oli ilo huomata, että puutarhakaupassa kävi eilen kuhina. Orvokit ja puksipuut löysivät tiensä uusille omistajille! Itse etsin kuumeisesti parvekekukkalaatikoille metallisia koukkuja ja päädyin siihen että ne on paras tilata omien mittojen mukaan. Toimitus melko nopeaa, eli mitat ja piirrokset mukaan, koukut muutamassa päivässä valmiita - ja istuvat ruukkuun kun ruukkuun.

Yrityksemme toimintaan kuuluvat melkein kaikki mitä kodin ympärillä tapahtuu.
Tarkoituksemme on auttaa Sinua arkesi kanssa - oli sitten ongelma pieni tai suuri.
Käy kurkkaamassa ensi viikolla valmistuvia kotisivujamme (ovat jo auki, mutta vielä pientä viilausta vailla) annecohome.com

Uusin aluevaltauksemme on kotiruoan toimittaminen keraamisissa astioissa kotiisi, alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, vaikka siivouspäivän kunniaksi tai muuten vaan arkesi ilostuttamiseksi. Kuukausittain vaihtuvan ruokalistan löydät blogistani sekä annecohome.com sivustolta.

Kauttamme saat myös kattavat cateringpalvelut juhlapaikkoineen, joko pienelle tai suurelle joukolle.

Kesän aikana saamme myös saippuaerämme valmiiksi.
Ihanaa itsetehtyä, pehmeästi vaahtoavaa suihkusaippuaa, rosmariinille tuoksuvaa kuorintasaippuaa sekä keittiökäyttöön tarkoitettua vihreätee-hajunpoistosaippuaa, eli kalaruokien teko on taas mukavaa!

Lisäksi saamme tuotantoon kaksi maustesekoitusta; suomalaisia, itsekasvatettuja yrttejä, chiliä ja tärkeää ei lisäaineta!

"épile de poissons"
KALAMAUSTE tilliä, persiljaa, ruohosipulia

"mélange d´herbe"
VÄLIMERELLINEN YRITTISEKOITUS salviaa, rosmariinia, timjamia.

Tilaukset ja kyselyt annecohome.com 26.4. alkaen.

Se yrityksen ensiesittelystä ja nyt kuulumisiin.

1 kommentti:

K.A. kirjoitti...

Hyvä Anne!!!

t. Kari A